Lunchtip

 

 

 

 

We denken vaak te moeilijk over wat we nu moeten eten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Je wordt ook de hele dag getriggerd door alle impulsen van TV, socialmedia en internet. Voor sommige is het handig die doen hun voordeel ermee,  zij laten zich inspireren, maar bij anderen werkt dat juist averechts. Alle verschillende opties maken dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Daarom deel ik graag hieronder een makkelijk lunchtip recept waar je eindeloos mee kan variëren naast je boterhammen of salades en die binnen 5 minuten klaar is. Perfect voor een een kantoordag of lekkere lunch to go.

 

W R A P S - V o l k o r e n 

 

 

Makkelijk en snel. Maak ze klaar en wikkel ze in aluminiumfolie. Ze hoeven niet gekoeld te liggen dus dat is top. Tip: doe er geen komkommer, tomaat of augurk op als je het niet gelijk eet want anders wordt je wrap vochtig en dat is niet zo lekker.

 

Mijn  favoriete opties voor wraps:

 

  • Hummus, kipfilet, paprika, rucolasla, pijmboompitten
  • Philadelphia, zalm, avocado,  paprika, rucola
  • Hummus, rookvlees, pesto, veldsla
  • Smeerkaas, kipfilet, omelet , ijsbergsla

Smakelijk eten! 

Wil je meer leuke en makkelijke recepten en wil je gewoon eten? Hou dan mijn facebook-Instagram of website in de gaten daar deel ik graag met jullie mijn favorieten. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0