Herfst week menu

De herfst! Yep het is begonnen. De blaadjes vallen langzaam... Misschien vind je het net als ik moeilijk om weer afstand te doen van het zonnetje. Maar wie weet kunnen we ook gaan genieten van zonnige herfstdagen.
Wat als je nou eens slank de herfst in gaat? Gewoon je voor te bereiden op de winter en dit jaar eens zonder extra ballast, gewoon zonder extra kilo's waar we in het voorjaar zo hard moeten zwoegen om weer in die bikini te passen. Of gewoon je kleding maat behouden of er eentje minder. Klinkt goed toch? Dat kan met hulp of misschien met een klein beetje hulp. Ik wil je elke week inspireren en je op weg te helpen naar een gezonder voedingspatroon met behulp van een herfstmenu. Boordevol nieuwe receptjes met de seizoen producten van nu.

 

Deze week starten we met een weekmenu  met lekker veel verschillende (vezelrijke) groenten, een boost voor je weerstand :).

De herfst is een echt oogstseizoen en er is volop groenten en fruit te vinden. Je eet vaker veel goedkoper door te kiezen voor een seizoensproduct en je helpt mee aan een beter mileu.

In de herfst kun je kiezen uit producten zoals; pompoen, knolselderij, wortelen, prei, witlof, biet en zoete aardappel.

 

Wil jij slank en gezond de herfst in en een week menu ontvangen? Via onderstaande link kun je, je aanmelden.  Geef aan dat het om de herfstweek gaat en je ontvangt een menu voor de hele week. Looptijd is van 23 september t/m 15 oktober.

 

Leuk als je een mooie post maakt op Instagram / facebook met #eatjustawayoflifeslankeherfst

 

Het is uiteraard gratis en bestaat uit een weekmenu boordevol seizoen producten die bij een uitgeballanceerd voedingspatroon horen. Ze bevatten volop groenten en vezels, weinig zout en verzadigd vet.

 

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.