Brenda de Bijl 

Voedingscoach 

Personal bootcamp trainer

Cromvoirt en omstreken

 

Ben jij op zoek naar verandering? Op zoek naar een gezondere leefstijl? Wil je graag meer energie? Of ben je op zoek naar een lijf waarin jij je prettig voelt? En dit natuurlijk met een blijvend resultaat? Vraag je, je af hoe het komt dat je blijft hangen in een ongezond eetpatroon of in lijngedrag? Waarom zie je zo weinig resultaat als je zelf aan de slag gaat?

 

Om een gezond gewicht te bereiken is er vaker meer nodig dan alleen kennis over gezondere keuzes en gezonder eten. Het is ook nodig om aandacht te schenken aan hoe wij ons voelen. Het draait niet om diëten maar om het loslaten van gedachtes zoals; angsten, zorgen, boosheid, twijfel en zelfwaardering.


Ik zie lekkere maar gezonde voeding en voldoende beweging als waardevol om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe verander je nu je leefstijl en die patronen waar je al jaren op vertrouwd? Waar begin je, hoe vind je een weg in alle hypes en trends? En hoe kun je nu je doel bereiken? Ik ga samen met jou op zoek naar balans met een professionele en deskundige aanpak om je te coachen en te begeleiden. Met een individuele aanpak gaan we stapsgewijs aanpassingen maken die passen binnen jouw leven. Ik zal je coachen, begeleiden en je motiveren met mijn gezonde enthousiasme. Er zijn rondom coaching vele mogelijkheden, zoals een combinatie tussen voeding en beweging.


Informeer rustig eens naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


voeding, lifestyle, bootcamp & personaltraining