Keuzes: 

Na mijn 2 zwangerschappen besloot ik om het roer om te gooien! Herken je dat schommelen met je gewicht, weinig energie en het gevoel ontevreden te zijn met lijf en leven. Ik begon met hardlopen in combinatie met kracht oefeningen en maakte keuzes in wat ik wel en niet meer ging eten. Ik maakte keuzes voor mezelf maar ook voor mijn gezin. Ik merkte al snel dat mijn energie weer beetje bij beetje terugkwam, mijn lijf veranderde langzaam en ik begon me weer gelukkiger met mezelf te voelen. Er waren ook dagen bij dat ik wilde opgeven omdat het me even niet lukte, maar des te trotser ik was wanneer ik het weer oppakte en doorging. Ik liep uiteindelijk de halve marathon in 2015. Wat een geweldig gevoel gaf me dat. Want ik kon het! 

 

Doel

Mijn doel is om mensen weer in verbinding te laten komen met zichzelf. Om weer gelukkiger te zijn met hun lichaam. Om ze te laten ervaren hoe het is om weer trots op jezelf te kunnen zijn. Ik wil mensen graag coachen naar een gezonder leven. Ik weet hoe moeilijk het is om een gezond gewicht te bereiken of om het vast te houden. Er is soms meer nodig dan alleen kennis over gezonder eten of om een dieet te volgen. Het heeft soms ook te maken met angsten, gevoelens, boosheid, twijfel en zelfwaardering.

 

Kennis / Ervaring

Met mijn verpleegkundige achtergrond en het afronden van mijn opleiding tot voedingscoach in 2017 heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het individueel coachen.  Ik zie lekkere maar gezondere voeding en voldoende beweging als waardevol om goed voor jezelf te zorgen. Door mijn persoonlijke en individuele aandacht probeer ik samen met jou je doel te bereiken. Door mijn nodige mensenkennis en persoonlijke aanpak probeer ik je inzichten te geven en je zo weer in verbinding met je jezelf te brengen. Zo kun je oude patronen te leren herkennen en aan te pakken. Belangrijk is om je mindset weer positief te krijgen waardoor je verder kan.

Mijn doel is om jou weer ‘in beweging’ te krijgen en je laten ervaren hoe het voelt om weer trots op jezelf te mogen zijn.

 

Natuur

De natuur staat centraal in mijn leven. Ik ben graag buiten en ben dol op de natuur & dieren. Het buiten zijn, buiten sporten of coachen staat dan ook voorop in mijn begeleiding. Ik ben van mening dat je niet zonder de natuur kunt als mens. Bewegen in de natuur heeft zoveel mooie voordelen die ik je graag laat ervaren. Ik nodig je graag uit voor een gesprek en dat mag graag tijdens een wandeling.

 

 

 


voeding, lifestyle, bootcamp & personaltraining