voeding, lifestyle, bootcamp & personaltraining

 

Personal Bootcamp training

 

Voor wie is personal training in de vorm van individuele bootcamp?

Personal training in de vorm van bootcamp is voor iedereen en voor elke leeftijd als je aan de slag wil gaan met je eigen lichaam. om te leren hoe lichaamsbeweging kan bijdragen aan persoonlijke groei. Je kan grote winst halen met je lichaam in een maatschappij waarop denken voorop staat. Personal bootcamp draagt bij aan de opbouw van een betere weerstand tegen virussen, ziektes, stress en andere negatieve invloeden van buitenaf. Je leert beter luisteren naar je lichaam en je zult ervaren dat je, je steeds fijner voelt in je lijf. Je leert je lijf steeds beter kennen, je energie kun je beter verdelen en je zult merken dat je meer kan dan je gedacht had en dat zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen gaat krijgen en dus mogelijk ook andere stappen durft te zetten in het leven. 

 

Waar is het goed voor:

-Helpt bij gewichtsverlies;

-Conditie verhogend;

-Meer energie;

-Soepeler lijf & spieren;

-Plezier in bewegen;

-Spieropbouw;

-Weerbaarder;

-Grenzen verleggen;

-Preventief voor depressie

-Helpt bij het herstellen van burn-out / depressie of sombere gedachten / AD(H)D / kan structuur brengen

 

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een vorm van kracht-uithoudingsoefeningen, interval, circuittraining en ook crossfit elementen hierin verwerkt. HITT workout en (hard)lopen of wandelen met opbouwende krachtoefeningen

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workout gaan we op verschillende manieren aan het werk. We gaan proberen verbinding te maken tussen je 'denken en voelen'. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of natuurlijke objecten, maar soms gebruiken we ook trainingsmateriaal. We zijn vooral lekker in de natuur en volgen jouw tempo. 

     

Waarom?

Wil je meer energie, weer opnieuw verbinding maken met je lichaam en beter naar je gevoel leren luisteren. Grenzen leren aangeven en bovenal ook lekker genieten van de natuur. Ben je aan het herstellen van een depressie of burn-out dan kan personal training in de vorm van bootcamp een manier zijn die je kan helpen weer dat te bereiken wat je graag wil en kun je gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei.  

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Teambuilding bootcamp clinic BP Nederland feb.'18