voeding, lifestyle, bootcamp & personaltraining

 

Personal Bootcamp training

 

Voor wie is personal training?

Personal training in de vorm van bootcamp is voor iedereen en voor elke leeftijd als je aan de slag wil gaan met je eigen lichaam. om te leren hoe lichaamsbeweging kan bijdragen aan persoonlijke groei. Je kan grote winst halen met je lichaam in een maatschappij waarop denken voorop staat. Door middel van coaching leer jezelf na te denken over hoe dit voor jou zou kunnen werken. . 

 

Waar is het goed voor:

-Helpt bij gewichtsverlies;

-Conditie verhogend;

-Meer energie;

-Soepeler lijf & spieren;

-Plezier in bewegen;

-Helpt bij het herstellen van burn-out / depressie of sombere gedachten / AD(H)D / kan structuur brengen

 

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een vorm van kracht-uithoudingsoefeningen, interval, circuittraining en ook crossfit elementen hierin verwerkt. HITT workout en (hard)lopen of wandelen

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workout gaan we op verschillende manieren aan het werk. We gaan proberen verbinding te maken tussen je 'denken en voelen'. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of natuurlijke objecten, maar soms gebruiken we ook trainingsmateriaal.

     

Waarom?

Wil je meer energie, weer opnieuw verbinding maken met je lichaam en beter naar je gevoel leren luisteren. Grenzen leren aangeven en bovenal ook lekker genieten van de natuur. Ben je aan het herstellen van een depressie of burn-out of dan kan personal training in de vorm van bootcamp een manier zijn die je kan helpen weer dat te bereiken wat je graag wil en kun je gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling.. Ik coach je met veel enthousiasme naar je gewenste doelen. 

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Teambuilding bootcamp clinic BP Nederland feb.'18