Beoordeel EAT Just a way of life

Laat ons weten wat uw mening of ervaring is met EAT Just a way of life.

Commentaren: 9
 • #9

  Anne van de Water (zaterdag, 08 december 2018 22:09)

  Tijdens een heftige periode heeft Brenda mij weten te motiveren om goed voor mezelf te zorgen. Niet alleen op lichamelijk gebied door de juiste voeding en de bootcamps, maar ook door op bepaalde momenten de spiegel te zijn die ik nodig heb. Ik voel me weer fit en ik eet een stuk gezonder. Brenda accepteert je tekortkomingen en motiveert je op een prettige manier. Door haar doe ik dingen die ik zelf nooit had gedaan.

 • #8

  Marianne (maandag, 19 november 2018 08:12)

  Super begeleiding mbt mijn voedingspatroon om te zetten tot een voeding die past bij mijn klachten. Het resultaat is super. Brenda zet je aan het denken voor je iets in je mondstopt. Dit komt omdat ze uitleg geeft wat voeding is en doet met je lichaam. Je maakt natuurlijk altijd zelf de keuzen maar door het traject met Brenda kan ik nu veel beter de juiste keuze maken. Top. En dan de bootcamp...elke zaterdag een feestje.

 • #7

  Miek (zondag, 18 november 2018 11:58)

  Heerlijke bootcamp gehad
  Super!!!
  Brenda weet je te stimuleren en denkt met je mee

 • #6

  Jeanine (vrijdag, 28 september 2018 13:44)

  Heerlijke recepten ! Met name de tomaten puntpaprika is een aanrader !

 • #5

  Patricia van wijk (dinsdag, 25 september 2018 10:27)

  Ik zag door de bomen het bos niet meer.
  Gelukkig in contact gekomen met Brenda, zij heeft voor mij een mooi pad uitgestippeld wat ik uiteindelijk zelf mocht gaan bewandelen. En ik ben aardig op weg!! Brenda inspireert, motiveert en boven alles accepteert je zoals je bent!! Ik ben er nog niet maar ik kom er wel�

 • #4

  Ninet (donderdag, 21 juni 2018 21:57)

  Duidelijk waar je aan toe bent. Brenda denkt mee en kijkt naar wat mogelijk is voor jou, in jouw leefpatroon. Kortom erg fijne en eerlijke begeleiding.

 • #3

  Ninet (donderdag, 21 juni 2018 21:55)

  Duidelijk waar je aan toe bent. Denkt mee en kijkt naar wat mogelijk is voor jou, in jouw leefpatroon.

 • #2

  Melissa (woensdag, 30 mei 2018 21:56)

  Ook vanavond weer een heerlijke personal training gehad! Thanks to Brenda voel ik me de laatste tijd stukken beter. Ze weet me op de perfecte manier te motiveren en maakt elke training weer uitdagend op een andere manier. Daarnaast heb ik heel erg veel aan haar coaching. Ik zit voortaan lekker in me vel en eet stukken beter. Mijn favoriete trainster=D Keep going!!

 • #1

  Helmi (dinsdag, 29 mei 2018 22:17)

  Brenda, mijn favoriete stok achter de deur.. Dankzij Brenda ruim 37 kilo afgevallen. Ze weet je op de juiste manier te motiveren. Is eerlijk. Weet op de momenten dat het zwaar is je weer te stimuleren.